Välkommen Hem!

Bygga hus Knivsta

Är det dags att bygga hus i Knivsta? Vår byggfirma har snickare och projektledare som gör det enkelt för dig. Välkommen hem!

Bygga hus i Knivsta

Vi är ditt självklara val av byggfirma när det är dags att bygga hus i Knivsta. Att bygga sitt egna hus är en dröm för väldigt många, det är en dröm som vi vill att alla ska få möjlighet att uppleva.

Med hjälp av vår byggfirma, projektledare och snickare gör vi din nybyggnation enkel, rolig och smidig. Tillsammans med andra professionella hantverkare ger vi dig helhetslösningar anpassade efter dina behov och önskemål.

God kundrelation

För oss på Husera AB är en god kundrelation lika viktigt som ett väl utfört arbete. Det är därför vi alltid strävar efter att kunna ge våra kunder högklassig kundservice tillsammans med arbeten utförda av högsta kvalité. Vi värnar om dig och din upplevelse när du låter oss bygga ditt hus.
Läs hur det går till när vi bygger ditt hus, här!
Hos oss på Husera AB får du alltid: – Fast pris – En och samma kontaktperson – Excellent service – Skriftliga avtal – En byggherre och byggfirma som bryr sig om dig
Ägarna Elin och Marcus står på varsin sida vid byggnation av ett hus. Elin har en reflexjacka och en bygghjälm. Marcus har en svart stor vinterjacka, grå t-shirt och gul mössa.

Välkommen Hem!

Jag vill bygga hus, hur gör jag?

När du ska bygga hus är kommunikationen med byggfirman A och O. För oss är det viktigt att alltid förstå vad kunden verkligen vill ha, var behovet finns och vilka önskemål som ska prioriteras. Därför ser vi alltid till att möta de förväntningar som finns fullt ut.

Kontakt

Först och främst är det viktigt att du tar kontakt med oss. Vi sätter oss då ner och diskuterar vilka behov och önskemål som finns, samt vilka förutsättningar som finns på tomten. När vi bygger ditt hus anser vi det vara viktigt att se dina behov, därför lägger vi mycket tid på att förstå dig. På så sätt hittar vi lösningar anpassade efter dig.
Några frågor du kan ställa dig innan du kontaktar oss.
Ska vi rita ditt hus?
Speciella behov vad gäller funktionalitet?
Budget?
Materialönskemål?
Miljövänligt hus?
En man i gråa byxor och blå skjorta pekar uppåt

Offert

När vi har tillräcklig med information börjar vi räkna på arbetet för att bygga ditt hus. Vi utgår då från den planering som vi tar fram och efter det material som efterfrågats. Men vi har även förståelse för att önskemål ändras, du kanske önskar ett annat kök än det som planerats. Givetvis ser vi då till att uppfylla dessa om det är möjligt. Då kan priset eventuellt behöva regleras. Den offert du får är alltid gratis och kravlös.
I offerten står det klart och tydligt vad som planerats – tidsplanering, val av material och specifika behov. När du accepterar offerten vet du precis vad som ingår.
Offert

Utförande

Offerten godkänd och vi kan sätta igång vårt arbete! Våra snickare kommer ut på utsatt tid för att äntligen börja bygga ditt framtida hus. Under arbetets gång håller vår projektledare dig uppdaterad om vad som sker eller om det skulle dyka upp någonting
Vi går aldrig utanför planeringen utan att prata med dig som beställare innan. Du kan därmed alltid slappna av, luta dig tillbaka och lita på våra duktiga snickare och projektledare. Vår byggfirma jobbar med ärlig och tydlig kommunikation.
En man med brunt skägg och blå skjorta sträcker sig in från höger och ler

Besiktning

Innan vi låter dig flytta in, är det dags för oss att anlita en extern och opartisk besiktningsman. Vid ett nytt hus går besiktningsmannen igenom huset grundligt från grundarbetet till det ytliga. Som byggherre är det vårt ansvar att anlita en besiktningsman, skulle du däremot önska någon annan ser vi givetvis över de möjligheter som finns. Det allra viktigaste är att besiktningsmannen är certifierad och opartisk.

Välkommen hem!

Grattis till ett fantastiskt hus! Vi lämnar inte dig för att arbetet är avslutat, du kan alltid kontakta oss vid eventuella frågor eller tankar som kan uppstå efteråt. Vår byggfirma med projektledare finns tillgängliga för dig hela vägen in i mål, och även efter. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i att du alltid kan kontakta oss.
Nyckelknipa i en hand

Våra tjänster

Vi utför alla typer av byggjobb. Allt från montering av köksluckor till arkitektritade lösvirkeshus. Oavsett om du vill bygga ett helt nytt hus, utöka din befintliga bostad eller göra om planlösningen är vi ditt självklara val av byggfirma.

Våra snickare är inte utbildade elektriker eller rörmokare. Vi utför aldrig arbeten som vi inte har kompetens till. Därför tar vi hjälp av professionella hantverkare från andra byggfirmor i Knivsta när vi bygger ditt hus.

Ett vitt hus

Tillbyggnation

Det kan krävas en tillbyggnation om familjen växer eller av den simpla anledningen att man bara vill ha det större. Oavsett anledning ser vi till att du får den tillbyggnad du önskar. Vi fokuserar även på att hitta lösningar efter dina behov och önskemål.
Ett stort vitt hus

Ombyggnation

Ibland kan man inte bygga ut, då får man helt enkelt bygga om istället. Genom att flytta väggar, montera platsbyggda möbler och anpassa byggnationen efter dina behov kan vi ge dig en bostad fullt utnyttjad av den plats som existerar. Vi gör din ombyggnation.
Ett golv

Nybyggnation

Vi utför såväl arkitektritade hus som färdigköpta hus. Utöver att våra snickare monterar upp ditt hus på ett säkert sätt, ser projektledaren till att jobbet utförs inom den tidsplan som gäller. Låt oss bygga ditt hus, kontor eller föreningslokal. Välkommen!

Välkommen Hem!

Låt oss bygga ditt hus!

Låt oss bygga ditt hus i Knivsta, Tierp, Östhammar, Enköping, Täby eller Uppsala,

Varför ska du välja HUSERA AB?

Trygghet

För oss är det viktigt att alltid vara tydlig gentemot våra kunder. Därför är det viktigt för oss att alltid ha en tydlig kommunikation kring planering, utförande och pris.

Ansvar

Vi tar ett helhetsansvar vid alla projekt vi tar oss an. Det innebär bland annat att vi kan ge dig ett helhetskoncept där vi tar fullt ansvar över alla delar.

Miljö

Husera AB arbetar ständigt för att göra så miljövänliga val som möjligt. Men att även ha en bra arbetsmiljö, våra snickare har bra villkor och rättvisa löner.

Det här säger våra kunder

Husera AB fordon står parkerat

Välkommen Hem!

Låt oss bygga ditt hus!

Husera AB togs fram i syfte att ge dig som kund väl utförda projekt med syfte på dig och dina behov när du vill bygga hus. Vår affärsidé är att fokusera på dina behov och önskemål för att få till en unik lösning.

Kanske har du en låg budget, men höga krav? Känns det omöjligt? Då ska du kontakta oss. Vi hjälper dig kolla över alla typer av lösningar, i hopp om att hitta något som passar dig och dina omständigheter.

40 års erfarenhet inom företaget

Vår grundare och snickare Marcus Ekholm har över 20 års erfarenhet i byggbranschen. Sedan tidigare har han arbetar som snickare, arbetsledare och platschef. Detta utgör grunden av vårt team.

Vi är ett litet företag med kunskapen som ett stort. Våra snickare Tomas och Audrius är noggrant utvalda. Med en bred kompetens och 40 års kunskap, kan vi bygga ditt hus i Knivsta.

Husera AB